Pagina 1 van 2
:

Superga - onze oude nieuwe lievelingsschoenen

Schoenen van Superga zijn er niet pas sinds de jaren 80, toen de schoenen zo populair waren dat ze tot dé modeschoenen in Europa behoorden. Nee, integendeel. Het is bijna niet te geloven dat Superga al in 1911 in het Italiaanse Turijn opgericht werd door een man genaamd Walter Martiny. En ook als we vandaag nog denken aan de chique rubberlaarzen van het Italiaanse merk, dan leek de 2750 met zijn gevulkaniseerde rubberen zolen en het lichte katoenen bovenmateriaal toch nog jaren een echte ster geweest te zijn. Het succesverhaal van diet merk begon toch met heel eenvoudige, maar praktische rubberlaarzen. Maar daar bleef het niet lang bij. Want de 2750 werd al in 1925 geboren, en bijna tien jaar later volgden sportschoenen voor sporten zoals tennis en zeilen. In de jaren tachtig, tijdens het hoogtepunt van de cultschoenen, maakte Superga voor het eerst ook ondergoed en kleding voor beide geslachten.

Bestel Superga voordelig online bij dress-for-less

Wij zouden wij niet zijn als we je niet van beide werelden van de Superga-schoenen zouden laten proeven in de online-designeroutlet van dress-for-less. Daarom vind je bij ons een uitgebreide keur aan sneakers en de klassieke 2750 Superga-schoenen. Struin meteen eens door ons assortiment en laat je door de vele kleuren en patronen van de schoenen inspireren voor nieuwe outfit-ideeën. Je schoenen kun je bijvoorbeeld perfect combineren met een chique Tommy Hilfiger Jeans om er casual en relaxed uit te zien. Maar je hebt vooral geen vermogen nodig om die chique schoenen bij dress-for-less te kopen. Want hier in de outlet van dress-for-less bieden we je echte koopjes aan waarvan je goedgehumeurd wordt. Daar is ons professionele inkoopteam verantwoordelijk voor, dat speciaal voor jou bikkelhard onderhandeld voor de laagste prijzen. Want alleen zo kunnen we jou zo lage prijzen blijven aanbieden.

Word op de hoogte gebracht als schoenen van Superga in de aanbieding zijn

Als je steeds op de hoogte wilt blijven en het niet wilt missen als onze schoenen in de aanbieding zijn, meld je hier dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze informeert je altijd op tijd over toekomstige aanbiedingen en kortingen. Zo mis je gegarandeerd geen enkel koopje meer. Door onze nieuwsbrief word je bovendien geïnformeerd over nieuwe producten in onze webshop en kun je gemakkelijk de nieuwste trends en styles volgen met enkele klikken. Veel plezier met het winkelen bij dress-for-less!