:

Pieces – leuke accessoires voor de perfecte look

Schoenen mogen er nog zo leuk uitzien en de jassen nog zo trendy, maar een outfit wordt pas echt een eyecatcher als je deze afmaakt met bijpassende accessoires. Ze trekken de aandacht van de ander naar de mooiste delen van je look en leiden de aandacht af van minder flatteuze kanten. Daarom is het altijd een goed idee iets van Pieces in de kast te hebben liggen. Het in 2003 door het modeconcern Bestseller opgerichte merk behoort vandaag de dag tot een van de populairste labels van het bedrijf. Accessoires zoals de Pieces sjaal en de tassen zijn heel goed te combineren met andere merken. Daartoe behoren onder andere Tommy-Hilfiger, Benetton, Pepe Jeans en Khujo. Maar uiteraard passen de elegante sieraden ook prachtig bij vele andere designers in je kast.

Ontdek de mooiste stukken van Pieces bij dress-for-less

Wij van dress-for-less houden net zo van mooie accessoires als van mooie mode. Daarom is het voor ons vanzelfsprekend dat we in onze shop ook artikelen van Pieces aanbieden. En daar kun je twee keer zo blij van worden, want ons assortiment is niet alleen uitgebreid, maar ook zeer voordelig. Dat komt doordat onze deskundige inkopers zonder dure tussenhandelaren over de prijzen onderhandelen en meteen in bulk inkopen. Zo krijgen we nog meer korting waar ook jij als klant van kunt genieten. Als je ook een nieuwe Pieces sjaal wilt kopen zonder daar meer voor neer te leggen dan strikt noodzakelijk, dan ben je bij ons helemaal aan het juiste adres. Alles wat we in onze webshop aanbieden is vrij van fouten en gloednieuw. Omdat je minder geld voor je accessoires van Pieces betaalt, wil dat nog niet zeggen dat je genoegen hoeft te nemen met tweede keuze. Kom dus meteen even kijken en laat je bestelling binnen 2 tot 3 werkdagen bij je thuis afleveren.

Ken je ons aanbod van Pieces al?

Genoeg gepraat. Het is tijd dat je zelf een beeld vormt van de leuke en voordelige accessoires in ons assortiment. Je kunt natuurlijk niet zonder die bijpassende handtas voor iedere gelegenheid. Maar ook modieuze schoenen en sjaals voor zomer en winter mogen niet ontbreken in een goed samengestelde garderobe. Dat geldt uiteraard ook voor de grote keuze aan ceinturen. En dat zijn nog maar de hoofdproducten van het label. Er zijn natuurlijk ook talloze kleine stukken die de moeite waard zijn om te ontdekken. Dus kom eens kijken en werp een blik op ons aanbod.