Mustang

Pagina 1 van 3
:

Casual jeans en meer in de Mustang outlet van dress-for-less

Het merk Mustang is het summum van casual en jeans. In iedere kast hoort een beetje denim thuis en omdat rasechte jeans gewoon alles moet kunnen doorstaan, moeten ze zeker van hoge kwaliteit zijn. Geen probleem, want in de Mustang Outlet van dress-for-less krijg je alles weliswaar voor lage prijzen, maar je kunt op degelijke kwaliteit rekenen. Het merk werd al in 1932 in het Duitse Künzelsau opgericht en nu kun je het bij ons bewonderen. Hier werd van de nood geen deugd gemaakt, want oorspronkelijk zou hiermee de stagnerende houtonderneming van de oprichter boven water moeten worden gehouden. Daarom werd in eerste instantie ook alleen maar vakkleding gemaakt. Pas na de Tweede Wereldoorlog begon men met de beroemde spijkerbroeken. Mustang was de eerst Europese aanbieder van jeans die toentertijd uitsluitend voor werk werden gebruikt. De in Duitsland gestationeerde GIs hadden de Amerikaanse broek populair gemaakt. De echte doorbraak had het merk in de jaren vijftig, toen films met Marlon Brando en Elvis Presley de American Way of Life naar Europa brachten.

Jeans uit de Mustang Outlet – geschikt voor iedere gelegenheid

Tegenwoordig is het veel te jammer om de jeans alleen voor werk te dragen. Daarom kun bij je dress-for-less ook allerlei verschillende broeken in de merkoutlet online bestellen. Dat is niet alleen heel handig, maar het is ook om andere redenen de moeite waard. Alle artikelen in onze shop zijn restpartijen of komen uit overproductie. Je betaalt lage prijzen maar krijgt altijd de kwaliteit die je van je lievelingsmerken mag verwachten. Ben je een snelle beslisser? Heel goed. Je bestelling in onze Mustang Outlet ligt binnen 2 tot 3 werkdagen bij jou op de mat.

Voor iedereen de juiste jeans in de Mustang Outlet

In onze outlet vind je altijd de juiste jeans en we hebben je lievelingsjeans in allerlei verschillende maten. En ook wat stijlen betreft, heb je een ruime keuze: wil je rechte pijpen, Slim, Bootcut of toch liever Relaxed Jeans? Bovendien kun je kiezen uit allerlei wassingen. Van regulier denimblauw tot stone washed of zwart, we hebben dark aged-wassingen, used looks in verschillende vormen en nog veel meer. Maar even serieus: alleen in een spijkerbroek rondlopen is een beetje magertjes. Daarom vind je in onze Mustang Outlet ook T-shirts, overhemden, truien en leuke accessoires van dit populaire jeanslabel. Alles is heel eenvoudig online te krijgen.