Pagina 1 van 4
:

Lee Jeans – casual mode voor allerlei momenten

Toen het merk Lee aan het einde van de negentiende eeuw in Amerika werd opgericht, hadden de oprichters niet durven dromen van het succes dat hun broeken zouden krijgen. De geschiedenis is welbekend: oorspronkelijk werden de spijkerbroeken als sterke werkbroeken gebruikt. Ze waren comfortabel, eenvoudig te onderhouden en konden tegen een stootje. Kenmerkend voor deze mode waren overigens de overalls van Lee Jeans, die tot op de dag van vandaag als voorbeeld dienen, ook voor andere modelabels. Daarnaast was dit merk ook de eerste die naast knopen ook een ritssluiting gebruikte. Tot aan de jaren vijftig werden Lee Jeans alleen als werkkleding gedragen. Maar dankzij acteurs als James Dean en Marlon Brando werden de traditionele, blauwe broeken ook als modieus gezien en werden ze een trend onder jonge mannen en vrouwen.

Koop de broeken van Lee bij dress-for-less

Als het om kwaliteit, traditie en trends gaat, is Lee zonder enige twijfel een modelabel dat gewoon in iedere kledingkast thuishoort. Maar we moeten toegeven: een echt goede spijkerbroek kost gewoon geld. Toch heeft niemand gezegd hoeveel geld dat dan zou moeten zijn. Als je van nieuwe spullen houdt en ook geen bezwaren hebt tegen besparen, ga dan naar de webshop van dress-for-less. In ons assortiment vind je een grote keuze aan broeken in allerlei maten voor dames en heren. En het mooie daaraan is dat elk enkel kledingstuk aanzienlijk goedkoper is dan in normale winkels. Wij bevinden ons namelijk in de gunstige positie om grote hoeveelheden broeken van dit merk in te kopen en daar een indrukwekkende korting voor te krijgen. En dat laatste is ook de reden waarom we graag producten uit overproductie kopen die de fabrikant alleen maar in de weg ligt. Zo hebben we lage inkoopprijzen en kunnen we ook jou een echt koopje bieden. Er zitten hier geen haken en ogen aan want elk product dat we hier voor jou inpakken, is nagelnieuw, ongedragen en heeft absoluut geen gebreken. Je weet dus bij je aankoop altijd zeker dat je de kwaliteit krijgt die je gewend bent.

Vind de mooiste trends in ons Lee aanbod

In meer dan 100 jaar heeft het modehuis Lee een hoop ideeën gehad en dat heeft men nog steeds. Voor jou betekent dat dat je in ons assortiment net zo goed populaire klassiekers vindt als nieuwe designs, die op dit moment erg trendy zijn. Van de geliefde bootcut tot de comfortabele boyfriendjeans en de nauwsluitende pasvormen zoals de skinny en jeans met rechte pijpen: wij hebben alles waarin jouw benen op hun mooist zijn. De klassieke spijkerbroek is blauw, maar je kunt naast stonewashed en het klassieke denim ook tussen kleuren vinden zoals zwart en grijs.