Pagina 1 van 9
:

Ontdek het trendy merk Key Largo op dress-for-less.nl

Behoor jij tot die mensen die graag het nieuwste van het nieuwste hebben wat betreft mode? Heb jij genoeg van de grote modeketens die je in ieder klein winkelcentrumpje kunt vinden? Ben jij op zoek naar nieuwe labels? Loop jij voorop in plaats van met de massa mee te deinen? Is dit alles op jou van toepassing, spits dan nu je oren! Maak kennis met Key Largo.  Zo kosmopolitisch en werelds als je bent, wij laten je gedachten direct afdwalen. Je bevindt je plotsklaps in het land van de onbegrensde mogelijkheden. Om precies te zijn in de zogenoemde Sunshine State Florida, die bekend staat om de Florida Keys. Maar voordat je je waardevolle shoppingbudget volledig inzet op dat Key Largo een Amerikaans label is, moeten we iets ophelderen over dit merk. De oprichter is Emile Bausch en hij is van oorsprong Nederlander. Het label zag echter voor het eerst het licht in zijn verkozen thuisland Duitsland. Vanuit Duitsland groeide het uit tot een wereldwijd begrip. En het mooiste aan Key Largo is dat het hier niet om een of ander anoniem bedrijfje gaat, maar dat het zich tot een onvervalst familiebedrijf heeft ontpopt. De vaderlijke oprichter wordt actief ondersteunt door zijn zoons Kevin en Jerome.

De collectie van Key Largo in onze webshop

Key Largo vindt zijn oorsprong dan misschien niet in de VS, maar het brengt zeker een vleugje Amerika in je kledingkast. De collectie biedt zowel voor dames als voor heren talrijke T-shirts, tops, longsleeves en tanktops met coole prints die dankzij de Amerikaanse vlag, adelaars of het vredesteken het Amerikaanse gevoel dichtbij brengen zonder dat je daarvoor de Atlantische Oceaan hoeft over te steken. Het label heeft dus zowel een dames- als een herencollectie en het assortiment is voor allebei uitgebreid. Van zomerse T-shirts, poloshirts, tops en tanktops tot winterse truien, longsleeves, sweatshirts en jassen, vesten en casual denim overhemden. Dit merk biedt je alles wat je nodig hebt voor de perfecte vrijetijdslook. En om je outfit helemaal af te maken, zijn er natuurlijk ook de nodige accessoires zoals sjaals te vinden. Het sleutelelement van de coole looks van Key Largo zijn met afstand de opvallende prints die direct in het oog springen en je garderobe een flinke boost geven.

Key Largo tegen koopjesprijzen

Ben jij net zo gecharmeerd van de modieuze prints als wij? Zorg dan dat je jouw lievelingsstukken van dit label snel bestelt! De prijzen in onze online-outlet zijn zo aantrekkelijk dat de beste stukken morgen alweer uitverkocht kunnen zijn. Snelle beslissers worden beloond met onze rappe levering!