VANDAAG GRATIS VERZENDING!

:

K. Swiss - het begin

K. Swiss is opgericht door de Zwitserse broers Art en Ernie Brunner nadat ze waren geëmigreerd naar de VS en tennis hadden ontdekt. Wat al in 1966 als importfirma voor Künzli-tennisschoenen uit Zwitserland begon, groeide snel uit tot een van de belangrijkste sportschoenenmerken. De naam K Swiss ontstond echter pas in 1972 toen de twee broers hun importfirma omdoopten en zelf begonnen met productie. Halverwege de jaren tachtig was het Steven Nichols die dusdanig onder de indruk was van K Swiss dat hij een groep investeerders ervan overtuigde het succesvolle bedrijf op te kopen. Vanaf dat moment groeide het merk nog harder en in 2005 bereikte de omzet voor het eerst de magische grens van USD 500 miljoen.

Het handelsmerk van K. Swiss

Het handelsmerk van K. Swiss is de wapenachtige patch met de witte, blauwe en rode strepen. De merknaam zelf is ook wit. Het K Swiss-embleem wordt wereldwijd erkend en talloze, goed geplaatste reclamecampagnes hebben ertoe geleid dat het door fans meerdere keren is gewijzigd en gepersonaliseerd. Onder de campagnenaam "Put Your Spin on It" werden fans opgeroepen de witte strepen op te pimpen met creatieve ideeën en zo hun eigen stijl aan te brengen op de schoen. Tot op de dag van vandaag geldt de K. Swiss-schoen als een van dé sportschoenen en is deze nog altijd over de hele wereld erg populair.

K. Swiss in de online-designeroutlet van dress-for-less

Nu kun je de schoenen van dit merk heel eenvoudig en comfortabel, maar vooral ook heel voordelig hier bij ons in de online-designeroutlet van dress-for-less bestellen. We bieden je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de geliefde modellen zodat er voor iedereen wel wat tussen zit. Of je nou op zoek bent naar hoge of lage schoenen, klassieke kleuren of juist iets fels. In ons assortiment vind je het gegarandeerd. Ons professionele inkoopteam onderhandelt bovendien zwaar over iedere euro als het om de inkoop van deze schoenen gaat. Want alleen zo kunnen we je jou de onverslaanbaar lage prijzen bieden waar je anders vergeefs naar zoekt. Alles wat je dan nog hoeft te doen, is in alle rust door onze sneakers te klikken en je favoriet uit te zoeken. Met slechts een paar klikken ligt je pakketje binnenkort bij jou op de deurmat. Als je vóór 16.00 uur bestelt, verlaat het pakketje vandaag nog ons magazijn. Beter kan echt niet.