Schoenen

Sorteren Sorteren

Sorteren

Filters

Categorie

Maak een keuze
categorie

Prijs

Maak een keuze
prijs

Merk

Maak een keuze
Tommy Hilfiger
merk

Geselecteerd Merk

Kleur

Maak een keuze
kleur

Maat

Maak een keuze
maat

Meer producten uit de categorie Schoenen

Toevoegen aan verlanglijstje Toevoegen aan verlanglijstje
50%
Price reduced from € 159,90 to € 79,90
Je bespaart 50%

Shop onze selectie Tommy Hilfiger herenschoenen

Tommy Hilfiger is een klassieker onder de modemerken. Het merk kan het beste omschreven worden als ‘classic American cool’. En dat geldt ook voor de schoenencollectie. Het merk werd in de jaren ‘80 opgezet en was al snel een groot succes. In de jaren ’90 werd Tommy Hilfiger extreem populair doordat zijn kleding werd omarmd door celebrities en een groot aantal rappers zoals Snoop Dogg. De laatste jaren is die jaren ’90 look ook weer helemaal on-trend.

Tips om je Tommy Hilfiger herenschoenen mooi te houden

Als je een paar merkschoenen aanschaft, wil je er zo lang mogelijk plezier van hebben. Daarom is het belangrijk om er zo netjes mogelijk mee om te gaan. Een paar tips:

- Kies een vaste plek voor je schoenen. Smijt ze dus niet in een hoek, maar zet ze netjes in een la, kledingkast of gebruik speciale schoenendozen om ze stofvrij te houden;

- Check altijd van wat voor stof je nieuwe schoenen zijn en schaf hiervoor de juiste schoonmaakspullen aan. Voor sneakers heb je speciale reiniging bijvoorbeeld. En nette schoenen vragen ook om een regelmatige poetsbeurt;

- Laat je schoenen regelmatig luchten en houd in de gaten of er geen deukjes in de neuzen ontstaan. Het helpt om er kranten of schoenspanners in te doen.