Cheap Monday

:

Cheap Monday – jeans en nog veel meer

Waarom de Boomtown Rats zo graag zingen over dat ze niet van maandagen houden weten we natuurlijk niet. Maar alleen al het modelabel Cheap Monday is een reden om deze dag uit het verdomhoekje te laten en van de maandag te gaan houden. Maar het gaat hier natuurlijk niet alleen om de naam. Het merk werd in 2004 opgericht, maar de hoofdontwerpers, Örjan Andersson en Adam Friberg, hadden al een paar jaar eerder midden in Stockholm een winkel geopend. Het was een groot succes en dus ontwikkelden ze hun eigen collectie. Omdat de winkel elke dag geopend was, noemde ze het Weekday. Maar het bleek al snel dat een aantal kledingstukken voor de meesten te hoog geprijsd was en dus riepen ze het voordelige jeansmerk Cheap Monday in het leven.

Mode van Cheap Monday, ook bij dress-for-less

Tegenwoordig zijn de broeken en andere kleding van dit label niet alleen meer in de Zweedse hoofdstad te krijgen, maar ook op internet. En vooral bij dress-for-less is je aankoop erg voordelig. Want zoals onze naam al suggereert, is bij ons vrijwel alles goedkoper dan in de verschillende boetieks. Van sok tot jas: je kunt altijd een paar euro besparen. Zo wordt shoppen meteen een stuk leuker. Dat wij de jeans van Cheap Monday zo voordelig kunnen aanbieden, heeft te maken met onze inkopers. We kopen grote hoeveelheden op waarvoor we even grote kortingen krijgen. Die geven we door aan jou zodat je onze mode heel voordelig kunt krijgen. Zo kun je naar hartenlust shoppen. Dat we mode zo voordelig aanbieden betekent natuurlijk niet dat we producten van mindere kwaliteit verkopen. We verkopen dezelfde, hoogwaardige en nieuwe producten die je ook in de winkel zou vinden. Het is dan ook niet nodig om bij Cheap Monday ook meteen een naaisetje aan te schaffen om mankementen te verhelpen.

Zoek nu jouw lievelingskleding van Cheap Monday

Het modelabel Cheap Monday richt zich zoals altijd op spijkerbroeken in de meest verschillende modellen en kleuren. Omdat een look met alleen een mooie broek bij lange na niet compleet is, heeft het merk zich natuurlijk uitgebreid. Inmiddels biedt het ook shirts, overhemden, truien en leuke accessoires aan. Als je wilt, kun je je bij dress-for-less dus van kop tot teen in de mode van dit merk hullen. En vooral voor dames en heren is de keuze reuze en zijn er allerlei maten te krijgen. Je vindt dus altijd wel wat nieuws.