:

Bogner - merkkwaliteit met traditie

De geschiedenis van dit modemerk uit het Duitse München is veel te lang om je hier alles kort en bondig te vertellen. Daarom pakken we alleen de interessantste punten van dit Duitse traditionele merk. Het bedrijf is al in 1932 opgericht door de topwintersporter Willy Bogner senior. Oorspronkelijk importeerde het bedrijf ski-artikelen en -accessoires zoals mutsen uit Noorwegen. Maar al in 1936 had hij het bedrijf dusdanig uitgebreid dat hij het Duitse wintersportteam bij de Olympische Spelen in Garmisch-Partenkirchen volledig kon voorzien van uitrusting. Hoewel tijdens de oorlog het merendeel van de fabrieken van het succesvolle merk plat werden gebombardeerd, wist het merk al snel na de oorlog weer op volle kracht te draaien. Het logo is tot aan de dag van vandaag de ritstrekker in de vorm van een B. Ook noemenswaardig is dat Willy Bogner Junior in 1962 bij het bedrijf kwam werken en de firma Bogner Film oprichtte. De firma was onder meer betrokken bij in totaal vier James Bond-films.

Bogner - goed uitgerust bij elk weer

Wat dit merk vooral doet opvallen zijn de jarenlange hoge kwaliteit en de geslaagde combinatie van functionaliteit en esthetiek. Met deze collectie zie je er dus bij welk weer dan ook, of je nou gaat sporten of niet, altijd goed uit en ben je beschermd tegen weer en wind. Ook accessoires en lederwaren zoals bijvoorbeeld de warme fleecehandschoenen of de lederen handschoenen zijn onderdeel van de collectie. Het assortiment wordt aangevuld door de parfums. Het merk dekt bovendien een breed kleurenspectrum. Van klassieke kleuren zoals zwart, wit, grijs en koningsblauw tot aan kakelbonte patronen, Bogner biedt het allemaal. De creaties zijn perfect met elkaar te combineren en vervolmaken je outfit zonder enige moeite. De jassen staan bijvoorbeeld fantastisch bij een eenvoudige spijkerbroek of broek. Zo ontstaat een elegante vrijetijdslook.

Dress-for-less: de Bogner outlet

In onze outlet kun je de creaties van dit Duitse succesmerk tegen sterk gereduceerde outletprijzen krijgen. Voordeliger gaat bijna niet. Want in onze outlet zijn alle producten al in prijs verlaagd en vaak met meer dan vijftig procent. De enige manier om nog goedkoper uit te zijn, is met onze regelmatige kortingsacties. Dan verlagen we onze prijzen nog verder. Als je geen speciale actie meer wilt missen en op de hoogte wilt blijven van aankomende deals, kun je je hier voor onze nieuwsbrief aanmelden. Zo mis je geen enkel koopje meer.