VANDAAG GRATIS VERZENDING!
:

United Colors of Benetton tegen gereduceerde prijzen online bestellen bij dress-for-less.nl

Wij houden van Italië! Toch vinden we het makkelijker om Benetton online online te kopen en bovendien voordeliger! Daarom bieden wij je in onze webshop een ruime keuze in Benetton mode tegen Outlet prijzen. Waarom wij zo graag Benetton online willen verkopen? Heel simpel! Het traditionele merk overtuigt door de klassieke snit en gewaagde kleuren. Een Musthave voor alle Fahionliefhebbers. En om daadwerkelijk nog geld over te houden voor die vakantie in Italië, profiteer je bij ons dagelijks van mooie kortingen. We willen je United Colors of Benetton graag voor de beste prijs aanbieden, dus elke keer als je Benetton online bij dress-for-less.nl koopt, krijg je tot wel 70% korting op je artikelen.

Benetton online kopen en je kledingkast een boost geven!

Zie je zwart als je je kledingkast opendoet? Dat kan niet zo langer! Kleur staat iedereen mooi! Durf je het aan om meer kleur in je kledingkast te krijgen? United Colors of Benetton laat je zien hoe het moet. Kun je in leidinggevende posities alleen maar zwart, wit of grijs dragen? Zeker niet! Het hoeft misschien geen knaloranje te zijn, maar een beetje kleur pept iedere outfit op. Het Italiaanse merk, dat kleur tot zijn motto gemaakt heeft, biedt naast de vele krachtige kleuren ook zachte, pasteltinten. Lichtblauw of een roze kleur werkt in combinatie met de klassieke zakelijke kleuren zoals zwart en grijs zeer goed en de Business Outfit blijft er professioneel uitzien. En voor iedereen die geen tijd heeft om te shoppen, kun je Benetton online voor betaalbare prijzen bij dress-for-less.nl kopen. Alle bestellingen, die voor 16:00 uur worden gedaan, worden dezelfde dag nog verwerkt. In een handomdraai word je weer blij bij het openen van je kledingkast.

United Colors of Benetton: vrolijk gekleurde kleding met traditie

Het familiebedrijf werd al in 1965 door broers en zussen Benetton opgericht in het Italiaanse Ponzano Veneto. Nadat Luciano Benetton al op z’n veertiende school had verlaten en meerdere jaren al in een modebedrijf gewerkt had, wilde hij samen met zijn broers en zus Gilberto, Carlo en Giuliana met de oprichting van United Colors of Benetton een eigen weg inslaan. En met succes. Een jaar na de oprichting van het merk werd de eerste winkel geopend in Belluno. Kort daarop volgden de eerste winkelopeningen in het buitenland. In de jaren `80 volgde tot slot de uitbreiding naar de Verenigde Staten. Vandaag de dag zijn we trots Benetton online aan te kunnen bieden en blij dat we je met maar een paar clicks het vrolijk gekleurde en traditionele merk aan huis kunnen leveren.