Asics

:

Asics – sportieve mode uit het land van de rijzende zon

Als het om welzijn en gezondheid gaat, dan kunnen de Japanners ons nog wel wat leren. Dat is niet alleen terug te vinden in hun levensstijl maar ook in de mode aldaar. Het sportlabel Asics behoort uiteindelijk niet voor niets ook in Duitsland tot een van de populairste merken voor sportkleding. Het merk werd al in 1949 onder de naam Onitsuka Tiger opgericht. Toen het in 1977 met twee andere sportondernemingen samenging, werd besloten voor de gemeenschappelijke naam Asics. Dit is een acroniem voor Anima Sana in Corpore Sano (een gezonde geest in een gezond lichaam). Tegenwoordig biedt het wereldberoemde modelabel kleding en vooral schoenen van hoge kwaliteit en tegen een voordelige prijs voor alle gebruikelijke en een paar wat minder gebruikelijke sporten.

Een enorme keuze tegen voordelige prijzen – Asics bij dress-for-less

Bij een succesvolle training hoort ook de gepaste uitrusting. Deze kan je beschermen tegen blessures en blijvend letsel, houdt je warm en droog bij regen en voorkomt overmatig zweten in de zon. En als je sportief gekleed bent, voel je je ook meteen veel beter in staat om te presteren, en dat gebeurt dan meestal ook. Als je volgende marathon al tijdens de training een echt succes moet worden, dan is dress-for-less de ideale plek voor je uitrusting. In onze webshop van het Japanse sportlabel Asics kun je alles vinden wat je voor succesvolle training nodig hebt. En bij ons uitgebreide assortiment bieden we je ook nog zeer aantrekkelijke prijzen. Zo kun je naar hartenlust toeslaan en heb je uiteindelijk genoeg geld over om je bij deze look ook nog een echte personal trainer te veroorloven. Alle kledingstukken van Asics worden ingekocht uit overproductie. Het zijn allemaal nieuwe producten die vrij zijn van fouten. Dat we je toch dergelijke lage prijzen kunnen bieden, is uitsluitend te danken aan het feit dat we bij onze inkoop fantastische kortingen weten te krijgen. Tast dus toe, want het loont zich echt.

De juiste kleding van Asics voor iedere sport

Welke sport vind je het leukste? Speel je graag voetbal of handbal? Ga je graag buiten hardlopen of wandelen? Misschien ben je meer een zaalsporter en doe je het liefste indoorsporten of fitness. Hoe je je ook graag beweegt: er zijn voor vrijwel iedere sport bijpassende Asics sneakers. Afhankelijk van de beweging en belasting zijn het model en de zool van de schoenen afgestemd op de betreffende sport en bieden ze de perfecte ondersteuning. Maar ook de rest van je sportlook wordt perfect met Asics: broeken en shirts, truien en meer: deze collectie bevat het allemaal.