Service

Contact

Bij vragen of opmerkingen helpt onze klantenservice je graag verder. Je kan ons op werkdagen van 9 tot 18 uur telefonisch bereiken. Mochten onze collega’s in gesprek zijn, kan je jouw vraag ook aan onze engels- of duits-sprekende collega’s stellen.

Per e-mail:

service@dress-for-less.nl

Telefoon:

+31 (0) 900 - 384 0110

(60 cent per gesprek) (maandag tot vrijdag van 09:00 t/m 18:00 CET)

Per fax:

+49 (0) 1805 7467329
(0,14 €/min vanuit het vaste netwerk en max. 0.42 €/min vanuit het mobiele netwerk)

Per post:

dress-for-less GmbH
Mönchhofallee 1
D-65451 Kelsterbach
Duitsland

Hulp/FAQ

Welke betalingsmethoden worden geaccepteerd?

Bij dress-for-less.nl kan je per iDEAL, Visa, Mastercard, American Express, PayPal, Vooruitbetaling en SOFORT Banking betalen.

Kan ik mijn creditcard zonder enig risico gebruiken?

Winkelen bij dress-for-less.nl is zeer veilig. Onze server zorgt ervoor dat alle informatie niet vrij wordt gegeven aan derden. Hier vindt je meer informatie over het thema zekerheid.

Wat is een MasterCard SecureCode?

De MasterCard SecureCode is een online pin, die het betalen met een debit card veiliger maakt. De SecureCode kan je bij jouw eigen bank aanvragen. Voor meer informatie kijk hier .

Welke verzendopties zijn er?

In het algemeen kan je tussen 2 verzendopties kiezen: standaard- en express- verzending. Meer informatie vind je onder de optie Verzending.

Welke verzendkosten moet ik betalen?

De verzendkosten vind je onder de optie verzending.

Hoe zit het met terugzenden van goederen?

Je kan elk artikel binnen 14 dagen na ontvangst retour zenden. Data dragers zoals dvd,s nemen we alleen met onbeschadigde folie en met onbeschadigde zegel terug. Verdere details verneem je onder onze AWV

Aan welk adres kan ik de levering retour sturen?

Producten waar je niet tevreden over bent kan je terugsturen naar het volgende adres:

  

dress-for-less GmbH
Antwoordnummer 180
6660 VB Elst GLD
Nederland

Wie betaalt de retourkosten?

Retouren vanuit Nederland, Duitsland en Oostenrijk zijn kostenloos - retouren vanuit andere landen moeten door de klant zelf betaald worden. Bij retourzendingen dien je altijd het compleet (inclusief IBAN nummer) ingevulde retourformulier mee te sturen.

Vanuit Zwolle wordt alles doorgestuurd naar ons warehouse in Duitsland. Dit gehele proces kan tot 15 werkdagen duren. Zodra je bij Post NL een retourzending af geeft, ontvang je een track en trace nummer en kan je zien wanneer jouw zending in Zwolle aan is gekomen. Op het moment dat jouw artikel(en) ook in ons warehouse in Duitsland aan is/zijn gekomen, ontvangt je een mail ter bevestiging en wordt het verder verwerkt.

Hoe krijg ik mijn geld terug?

Wij boeken het aankoopbedrag en, indien je een complete bestelling terug stuurt, ook de verzendkosten (indien je deze ook betaald hebt) terug op het betaalmiddel waarmee de bestelling is geplaatst. Heb je met credit card betaald, zo boeken wij het tegoed bedrag terug op jouw credit card. Aankoopbedragen die via IDEAL betaald zijn worden vanaf ons duitse rekeningnummer terug betaald en dit kan een paar werkdagen duren. Retouren worden normaal gesproken binnen 3 weken vergoed.

Zijn jullie telefonisch bereikbaar?

Wij zijn telefonisch bereikbaar onder +31 (0) 900 - 384 0110

(60 cent per gesprek)

(maandag tot vrijdag van 09:00 tot 18:00 CET,
of per e-mail via service@dress-for-less.nl

Verzending

Land van levering
Nederland
Methode van levering
Partner
Standard
Post.NL
Verzendkosten
Normale levertijd
4,99 €
2-3 werkdag
Minimum te bestellen bedrag
29,90 €

Retour

Teruggaverecht

Recht van teruggave

Je kunt de ontvangen artikelen binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Deze termijn gaat in op het moment dat de artikelen door jou zijn ontvangen. Retourneren vanuit Nederland is gratis. Om van deze dienst gebruik te kunnen maken is het van belang dat je gebruik maakt van het meegeleverde retourenetiket. Le top: bewaar het track en trace nummer van de retourzending als bewijs van verzending. Houd er aub rekening mee dat het retourenproces ca. 10 werkdagen duurt gezien het feit alle pakketten door worden gestuurd naar ons centrale magazijn in Duitsland. Op het moment dat jouw pakket in ons magazijn is, ontvang je een mail ter bevestiging.

Wanneer je met IDEAL of via vooruitbetaling hebt betaald, noteer dan aub het IBAN nummer op het retourenformulier. Creditaties worden bij ons binnen 10 dagen volbracht. Deze termijn gaat in op het moment dat jouw geretourneerde item(s) is / zijn ontvangen en verwerkt. Zodra de creditatie plaats heeft gevonden ontvang je van ons een seperate mail.

Retourneren vanuit Nederland:

Je kan jouw retouren vanuit Nederland gratis terug sturen met het meegeleverde retourenenetiket. Je kan hiervoor een willekeurige verpakking nemen maar zorg er aub voor dat eventueel andere aanwezige barcodes niet meer leesbaar zijn en plak het etiket boven op de verpakking.
Ons adres voor retourzendingen zoals ook vermeld op het etiket is:

 

dress-for-less GmbH
Antwoordnummer 180
6660 VB Elst GLD
Nederland

 

Telefoon: 0900-3840110
(bereikbaar op werkdagen van 09:00 t/m 18:00 uur)

 

E-Mail: service@dress-for-less.nl

Juridisch

Algemene Voorwaarden

1. Teruggaverecht

Recht van teruggave

Je kunt de ontvangen artikelen binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Deze termijn gaat in op het moment dat de artikelen door jou zijn ontvangen. Retourneren vanuit Nederland is gratis. Om van deze dienst gebruik te kunnen maken is het van belang dat je gebruik maakt van het meegeleverde retourenetiket. Le top: bewaar het track en trace nummer van de retourzending als bewijs van verzending. Houd er aub rekening mee dat het retourenproces ca. 10 werkdagen duurt gezien het feit alle pakketten door worden gestuurd naar ons centrale warehouse in Duitsland. Op het moment dat jouw pakket hier binnen is, ontvang je een mail ter bevestiging.

Wanneer je met IDEAL of via vooruitbetaling hebt betaald, noteer dan aub het IBAN nummer op het retourenformulier. Creditaties worden bij ons binnen 10 dagen volbracht. Deze termijn gaat in op het moment dat jouw geretourneerde item(s) is / zijn ontvangen en verwerkt. Zodra de creditatie plaats heeft gevonden ontvang je van ons een seperate mail.

Retourneren vanuit Nederland:

Je kan jouw retouren vanuit Nederland gratis terug sturen met het meegeleverde retourenenetiket. Je kan hiervoor een willekeurige verpakking nemen maar zorg er aub voor dat eventueel andere aanwezige barcodes niet meer leesbaar zijn en plak het etiket boven op de verpakking.
Ons adres voor retourzendingen zoals ook vermeld op het etiket:

 

dress-for-less GmbH
Antwoordnummer 180
6660 VB Elst GLD
Nederland

 

Telefoon: 0900-3840110
(bereikbaar op werkdagen van 09:00 t/m 18:00 uur)

 

E-Mail: service@dress-for-less.nl

2. Betalen / Prijzen

Bij dress-for-less kan je per iDEAL, Visa, Mastercard, American Express, PayPal, Vooruitbetaling en met SOFORT Banking betalen.

Bij het betalen per creditcard wordt het totaalbedrag een dag na verzending van de rekening afgeschreven. Het minimum bestelbedrag bedraag € 29,90.

De prijzen in onze shop zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

De prijzen zoals vermeld op het moment van bestellen zijn bindend. De geldigheid van onze aanbiedingen worden bij de producten op onze website vermeld.

Meer informatie over onze betaalmogelijkheden vind je hier.

Commercieel gebruik of verspreiding van waardebonnen en links zijn strikt verboden.

Wij hebben het recht om openstaande vorderingen uit handen te geven aan onze jurist.

3. Koopovereenkomst

Zodra je een bevestigingsmail van ons ontvangt, gaat de koopovereenkomst van start. Mocht het zo zijn dat je de bestelling later dan 14 dagen na bestellen ontvangt, kan je het pakket op onze kosten retour sturen. Hiervoor kan je gebruik maken van het retouretiket. Onze algemene levertijden kan je online in onze shop terug vinden. Mocht het van onze kant toch tot verzendproblemen komen, word je door ons geinformeerd.

Bij vooruitbetaling gaat de koopovereenkomst bij ontvangst van de bevestigings email van start.

Het is mogelijk het koopcontract in het Duits, Engels, Frans, Spaans en Nederlands af te sluiten.

Meer informatie over de levertijd vind je hier

4. Privacy recht

Wij gebruiken jouw persoonlijke gegevens alleen voor het afhandelen van de bestelling. Onze verzendpartner is Post NL. Onze partners krijgen jouw persoonlijke gegevens enkel en alleen voor het aanleveren van de bestelling. Na het volbrengen van de koopovereenkomst worden jouw gegevens, die wegens belastingsplicht bewaard worden, geblokkeerd. Deze gegevens kunnen niet meer gebruikt worden en wanneer je aangegeeft dat wij jouw verdere gegevens niet mogen gebruiken, worden ze verwijderd.

 

Trustpilot

 

Wij geven onze klanten de mogelijkheid online feedback te geven over onze shop. Hiervoor maken wij gebruik van de dienstverlener Trustpilot. Er gelden de privacy en algemene voorwaarden van Trustpilot. Deze voorwaarden zijn hier in te zien: http://nl.legal.trustpilot.com/end-user-privacy-terms en http://nl.legal.trustpilot.com/end-user-terms-and-conditions. Bij deelname wordt jouw feedback op de website van trustpilot geplaatst. Om deze dienst aan te kunnen bieden, versturen we jouw e-mailadres, naam en bestelnummer aan trustpilot. Deze gegevens worden alleen gebruikt om klanten een uitnodiging te sturen om feedback te geven. Deze gegevens worden niet gebruikt voor commerciele doeleinden.

Voor vragen over deze service kan je direct met trustpilot contact opnemen:
Trustpilot A/S, Trommesalen5, 3. sal, 1614 København, Danmark, CVR-Nr: 30276582, Telefon: +45 69 91 12 82 Email: support@trustpilot.com.

Voor de onder genoemde activiteit hebben we jouw persoonlijke gegevens nodig. Hiervoor vragen we dan ook toestemming.

- Het versturen van onze nieuwsbrief met actuele aanbiedingen.

 

Wanneer je op een latere tijdstip besluit om geen nieuwsbrief meer van ons te ontvangen, kan je je online of via een e-mail afmelden

dress-for-less GmbH
Mönchhofallee 1
D-65451 Kelsterbach
Duitsland
+31 (0) 900 - 384 0110
(60 cent per gesprek)
maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 18:00 CET

 

service@dress-for-less.nl

 

Wanneer een vriend of bekende is uitgenodigd, dan wordt zijn e-mailadres alleen gebruikt om eenmalig een uitnodiging te versturen.

Het is alleen toegestaan om jouw persoonlijke kennissenkring uit te nodigen.

recht op informatie

Volgens de Federal Wet Bescherming Persoonsgegevens heb je het recht op vrije informatie over jouw opgeslagen gegevens, en het recht te corrigeren, te blokkeren of te verwijderen die gegevens.

Herhaling van toestemmingsformulieren

Bij het aanmelden van onze nieuwsbrief is het op elk moment mogelijk weer af te melden.

Hoe worden jouw gegevens beschermd?

Onze website is via een SSL beveiliging versleuteld. Bij een aankoop op onze site worden jouw gegevens ook nog versleuteld door de payment provider.

Internet-technologieën

Google

Onze website maakt gebruik van Google Analytics. Hiervoor worden cookies geplaatst op jouw computer. Aan de cookies is jouw identiteit niet te ontleden.

Wat is een Cookie en heeft dress-for-less cookies ingesteld.

Onze website plaatst cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Een cookie is een klein tekst bestand op jouw computer. U kunt het gebruik van cookies ook weigeren door de instellingen van jouw browser te wijzigen.

Re-Targeting

Op onze website worden re-targeting technieken toegepast. Hiermee wordt het surfgedrag van bezoekers anonym verzameld in cookies. Deze techniek maakt het mogelijk het surfgedrag te analyseren en zodoende relevante product aanbiedingen op banners te tonen, wanneer andere website bezocht worden. Wij zijn ervan overtuigd dat gepersonaliseerde advertentiemiddelen interessant zijn voor internetgebruikers.

Deze vorm van adverteren is compleet anonym. Het is niet mogelijk om via de verzamelde gegevens een bezoeker te identificeren. De gegevens worden alleen gebruikt om de advertenties te verbeteren. De gegevens worden niet aan derden overhandigd.

Op elk advertentiemateriaal is een "i" zichtbaar waar de gebruiker zich kan afmelden voor dergelijke retargeting technieken. Uitschrijven gaat d.m.v. een opt out cookie

facebook

Op deze site wordt de plugin van Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA gebruikt.

Wanneer de plugin wordt gebruikt, dan wordt er contact gemaakt met de servers van Facebook.

Meer informatie over de gevolgen voor jouw privacy vind je in de algemene voorwaarden van Facebook.

5. Copyright

©Copyright dress-for-less GmbH
De pagina's van onze shop en de daarop weergegeven afbeeldingen hebben auteursrechtelijke bescherming volgens paragraaf 72 van het auteursrecht. Het publiceren, doorgeven of kopieren kan alleen met een schriftelijke toestemming van dress-for-less GmbH.

6. Overige

Rechtspraak

Woont de eindgebruiker niet binnen de Europese Unie, dan geldt de rechtspraak van onze officiele standplaats. Het recht op verrekening of vermindering geldt alleen wanneer het bezwaar rechtsgeldig is vastgesteld of schriftelijk erkend is. Een retentierecht geldt enkel,
wanneer de aansprakelijkheid op gelijke contractniveau ligt.
Mocht een van de clausule van de AWV niet werkzaam zijn, blijven de andere clausules onaangetast. Jouw bestelling wordt niet automatisch bij ons bewaard. Daarom is het aanbevolen om alle documenten en berichten van ons goed te bewaren.

Transportschade

dress-for-less neemt alle transportrisico op zich. Wanneer u beschadigde goederen ontvangt, kan je gebruik maken van de teruggaverecht

Eigendomsvoorbehoud

De goederen blijven eigendom van dress-for-less GmbH totdat het volledige bedrag betaald is.

Waardebonnen en kortingen

Waardebonnen kunnen niet in combinatie met andere kortingsacties gebruikt worden. De cadeaubonnen kunnen niet tegen geld worden omgewisseld.

7. Webshop eigenaar

dress-for-less GmbH
Mönchhofallee 1
D-65451 Kelsterbach
Duitsland

 

Contact:

Telefoonnummer:

+31 (0) 900 - 384 0110
(60 cent per gesprek)
(maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 18:00 CET)

 

Faxnummer: +49 (0) 1805 7467329
(0,14 €/min vanuit het vaste netwerk en max. 0.42 €/min vanuit het mobiele netwerk)

 

E-mail:    service@dress-for-less.nl

 

Inschrijving    Kamer van Koophandel Darmstadt, HRB 96610

 

BTW nummer    DE311775086

 

Bedrijfsleider    Sandra Rehm (Vorsitzende), Wolfram Keil

 

Advisory Board    Mirco R. Schultis

dress-for-less GmbH behandelt jouw bestelling volgens de boven genoemde algemene wettelijke verkoopvoorwaarden (AWV). Wij erkennen geen regelingen die afwijken van deze voorwaarden, tenzij het door ons schriftelijk bevestigd is.

Stand per: January 2018

 

Inhoud

De inhoud van deze site is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor juistheid en volledigheid van de inhoud kan echter geen verantwoordelijkheid worden over genomen.

Links

De opgevoerde externe links leiden jou naar vreemde aanbieders. Voor deze inhoud is alleen de desbetreffende aanbieder verantwoordelijk. Bij bekendwording van rechten schending worden deze links per omgaande verwijderd.

Disclaimer:

Volgens art. 14 van de ODR-Verordening nr 524/2013 vervullen we hiermee onze plicht om informatie te verstrekken en geven het platform voor online geschillenbeslechting aan. Dit helpt ondernemers en consumenten om conflicten zonder rechterlijke hulp op te lossen. Dit platform is te bereiken via de volgende link.

8. Verzendkosten

Land van levering
Nederland
Methode van levering
Partner
Standaard
Post.NL
Verzendkosten
Normale levertijd
4,99 €
2-3 Werkdagen
Minimum te bestellen bedrag
29,90 €

9. Milieu / Afvalbeheer

Verpakkings regels

In overeenstemming met de bepalingen van het Verpakkingsbesluit zijn wij ertoe verplicht, verpakkingen van onze producten terug te nemen en te zorgen voor hergebruik of verwijdering. Voor meer informatie over de teruggave, gelieve ons te contacteren voor dergelijke producten. (service@dress-for-less.nl).

Wij zullen jou dan informeren over een gemeentelijk inzamelpunt of een afvalbeheerbedrijf in uw omgeving, dat gratis verpakkingen in ontvangst neemt. Indien dit niet mogelijk is, heeft u de mogelijkheid om de verpakking gratis aan ons terug te sturen (eventueel met bewijs van ontvangst). De verpakking wordt door ons hergebruikt of verwijderd in overeenstemming met de bepalingen van het Verpakkingsbesluit.

Privacy policy

Wij gebruiken jouw persoonlijke gegevens alleen voor het afhandelen van de bestelling. Onze verzendpartner is Post NL. Onze partners krijgen jouw persoonlijke gegevens enkel en alleen voor het aanleveren van de bestelling. Na het volbrengen van de koopovereenkomst worden jouw gegevens, die wegens belastingsplicht bewaard worden, geblokkeerd. Deze gegevens kunnen niet meer gebruikt worden en wanneer je aangegeeft dat wij jouw verdere gegevens niet mogen gebruiken, worden ze verwijderd.

 

Trustpilot

 

Wij geven onze klanten de mogelijkheid online feedback te geven over onze shop. Hiervoor maken wij gebruik van de dienstverlener Trustpilot. Er gelden de privacy en algemene voorwaarden van trustpilot. Deze voorwaarden zijn hier in te zien: http://nl.legal.trustpilot.com/end-user-privacy-terms en http://nl.legal.trustpilot.com/end-user-terms-and-conditions. Bij deelname wordt jouw feedback op de website van trustpilot geplaatst. Om deze dienst aan te kunnen bieden, versturen we jouw e-mailadres, naam en bestelnummer aan trustpilot. Deze gegevens worden alleen gebruikt om klanten een uitnodiging te sturen om feedback te geven. Deze gegevens worden niet gebruikt voor commerciele doeleinden.

Voor vragen over deze service kan je direct met trustpilot contact opnemen:
Trustpilot A/S, Trommesalen5, 3. sal, 1614 København, Danmark, CVR-Nr: 30276582, Telefon: +45 69 91 12 82 Email: support@trustpilot.com.

Voor de onder genoemde activiteit hebben we jouw persoonlijke gegevens nodig. Hiervoor vragen we dan ook toestemming.

Door u aan te melden voor onze gratis nieuwsbrief wordt u door ons regelmatig op de hoogte gebracht over nieuwe producten, waardevolle tips en exclusieve aanbiedingen. Na registratie ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink, waarop u kan klikken om de aanmelding te voltooien. Indien u de frequentie voor het ontvangen van de nieuwsbrief wilt veranderen of u zich wilt afmelden voor de nieuwsbrief, kan u dit op elk moment doen door op de in elke mailing ontvangen afmeldlink te klikken.


dress-for-less GmbH is in het kader van de wettelijke bevoegdheid op grond van §7 Art.3 van de Wet op het tegengaan van oneerlijke concurrentie gerechtigd, het e-mailadres dat u bij uw bestelling heeft opgegeven te gebruiken voor direct marketing doeleinden van haar eigen of soortgelijke producten of aanbiedingen. Indien u dergelijke reclame niet wenst te ontvangen, kan u te allen tijde bezwaar maken tegen het gebruik van uw e-mailadres, zonder dat dit extra kosten voor u met zich meebrengt. Hiervoor kunt u zich afmelden voor de lijst van productaanbevelingen door op de afmeldlink te klikken die in elke mailing voorkomt.


dress-for-less GmbH
Mönchhofallee 1
D-65451 Kelsterbach
Deutschland
+31 (0) 900 - 384 0110
(60 cent per gesprek)
maandag tot vrijdag van 09:00 tot 18:00 CET

 

service@dress-for-less.nl

 

Wanneer een vriend of bekende is uitgenodigd, dan wordt zijn e-mailadres alleen gebruikt om eenmalig een uitnodiging te versturen.

Het is alleen toegestaan om jouw persoonlijke kennissenkring uit te nodigen.

recht op informatie

Volgens de Federal Wet Bescherming Persoonsgegevens hebt u het recht op vrije informatie over uw opgeslagen gegevens, en het recht te corrigeren, te blokkeren of te verwijderen die gegevens.

Herhaling van toestemmingsformulieren

Bij het aanmelden van onze nieuwsbrief is het op elk moment mogelijk weer af te melden.

Hoe worden uw gegevens beschermd?

Onze website is via een SSL beveiliging versleuteld. Bij een aankoop op onze site worden uw gegevens ook nog versleuteld door de payment provider.

Internet-technologieën

Google

Onze website maakt gebruik van Google Analytics. Hiervoor worden cookies geplaatst op uw computer. Aan de cookies is uw identiteit niet te ontleden.

Wat is een Cookie en heeft dress-for-less cookies ingesteld.

Onze website plaatst cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Een cookie is een klein tekst bestand op uw computer. U kunt het gebruik van cookies ook weigeren door de instellingen van uw browser te wijzigen.

Re-Targeting

Op onze website worden re-targeting technieken toegepast. Hiermee wordt het surfgedrag van bezoekers anonym verzameld in cookies. Deze techniek maakt het mogelijk het surfgedrag te analyseren en zodoende relevante product aanbiedingen op banners te tonen, wanneer andere website bezocht worden. Wij zijn ervan overtuigd dat gepersonaliseerde advertentiemiddelen interessant zijn voor internetgebruikers.

Deze vorm van adverteren is compleet anonym. Het is niet mogelijk om via de verzamelde gegevens een bezoeker te identificeren. De gegevens worden alleen gebruikt om de advertenties te verbeteren. De gegevens worden niet aan derden overhandigd.

Op elk advertentiemateriaal is een "i" zichtbaar waar de gebruiker zich kan afmelden voor dergelijke retargeting technieken. Uitschrijven gaat d.m.v. een opt out cookie

facebook

Op deze site wordt de plugin van Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA gebruikt.

Wanneer de plugin wordt gebruikt, dan wordt er contact gemaakt met de servers van Facebook.

Meer informatie over de gevolgen voor uw privacy vindt u in de algemene voorwaarden van Facebook.

Juridische kennisgeving

dress-for-less GmbH
Mönchhofallee 1
D-65451 Kelsterbach
Deutschland

 

Contact:

Telefoonnummer:

+31 (0) 900 - 384 0110
(60 cent per gesprek)
(maandag tot vrijdag van 09:00 tot 18:00 CET)

 

Faxnummer: +49 (0) 1805 7467329
(0,14 €/min vanuit het vaste netwerk en max. 0.42 €/min vanuit het mobiele netwerk)

 

E-mail:    service@dress-for-less.nl

 

Inschrijving    Kamer van Koophandel Darmstadt, HRB 96610

 

BTW nummer    DE311775086

 

Bedrijfsleider     Sandra Rehm (Vorsitzende), Wolfram Keil

 

Advisory Board     Mirco R. Schultis

dress-for-less GmbH behandelt uw bestelling volgens de boven genoemde algemene wettelijke verkoopvoorwaarden (AWV). Wij erkennen geen regelingen die afwijken van deze voorwaarden, tenzij het door ons schriftelijk bevestigd is.

Stand per: January 2018

 

Inhoud

De inhoud van deze site is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor juistheid en volledigheid van de inhoud kan echter geen verantwoordelijkheid worden over genomen.

Links

De opgevoerde externe links leiden u naar vreemde aanbieders. Voor deze inhoud is alleen de desbetreffende aanbieder verantwoordelijk. Bij bekendwording van rechten schending worden deze links per omgaande verwijderd.

Disclaimer:

Volgens art. 14 van de ODR-Verordening nr 524/2013 vervullen we hiermee onze plicht om informatie te verstrekken en geven het platform voor online geschillenbeslechting aan. Dit helpt ondernemers en consumenten om conflicten zonder rechterlijke hulp op te lossen. Dit platform is te bereiken via de volgende link.

Betaalwijze

Creditcard

Als U betaalt met een Creditcard dan wordt het te vorderen bedrag op uw kaart gereserveerd en bij het verzenden wordt dit bedrag geboekt. Voor de betaling hebben wij uw kaartennummer, de vervaldatum, de kaarthouder en uw controle-cijfers nodig.

Het controlegetal is een extra maatregel om de veiligheid van de betaling te garanderen en te controleren of de kaart echt fysiek voorhanden is.

Bij VISA en Mastercard / Eurocard vindt u het 3-cijferige controlenummer op de achterkant van uw Creditcard.

Bij American Express vindt u het 4-cijferige controlegetal aan de voorkant afgebeeld.

Paypal

Heeft u al een PayPal account?

U wordt tijdens het betalingsproces doorgestuurd naar de website van PayPal. Nadat daar de betaling is volbracht, drukt u op de knop die u weer op onze website brengt.

Let op: denk eraan dat bij een betaling via PayPal genoeg saldo op uw account staat, zodat de transactie zonder problemen afgesloten kan worden.

Heeft u nog geen PayPal account?

Om de betaling probleemloos te laten verlopen, raden wij u aan voor het shoppen een gratis PayPal account aan te maken. Ga daarvoor naar de volgende website: www.paypal.nl

iDeal

Wanneer u via iDEAL wilt betalen, dan verschijnt er een pop-up venster na het versturen van de bestelling. Kies hier de gewenste bank en u belandt in uw vertrouwde internet banking omgeving. Hier kunt u de betaling doen. Let op dat u na elke handeling op verder klikt totdat de pop-up vanzelf sluit en de betaling bevestigd is.

Vooruitbetaling

Wanneer u uw rekening vooruit betalen wilt, dan verzoeken wij u het totale bedrag over te maken op de onderstaande rekening. Wij sturen uw waren naar u toe, wanneer het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Bij vooruitbetalingen worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Een overboeking (ook online) kan tot drie werkdagen duren.

Vermeld a.u.b. bij de overboeking uw naam en het bestelnummer. Dat maakt het voor ons eenvoudig de betaling aan u toe te wijzen.

Voor overboekingen vanuit andere landen verzoeken wij u het volgende rekeningnummer te gebruiken:


Ontvanger:

DRESS FOR LESS

IBAN:

DE25 3701 0050 0979 5175 03

Bank:

Postbank Köln

BIC (S.W.I.F.T.):

PBNKDEFF

Sofort

SOFORT Banking (www.sofort.com) is een veilige, met een TÜV-gecertificeerde betalingsmethode van SOFORT GmbH. Voor deze betaalmethode heb je enkel de online banking gegevens nodig van je bank, je PIN en TAN gegevens. De rest wordt door het systeem ingevuld.


SOFORT Banking is niet alleen kostenloos, maar heeft nog als voordeel dat je niet apart naar de website van je bank hoeft te gaan. Bovendien hoef je ook niet lang te wachten op je bestelling, omdat de bestelling meestal direct (met een maximaal van 2 dagen) verstuurd wordt.


Dankzij een uitgebreid veiligheidsconcept behoort SOFORT Banking tot een van de veiligste betaalmethodes op het internet. Meer details vind je hier.


Bij het veiligehdisconcept hoort ook de verzekeringspolis. Dit houdt in dat een transactie tot € 5.000 is verzekerd. Meer details vind je hier.


SOFORT Banking is voor jou als koper niet alleen gratis maar heeft ook een aantal voordelen: je kunt direct bij het afsluiten van een bestelling een overschrijving doen zonder van bank te wisselen en zonder opnieuw je gegevens in te moeten voeren. Je hoeft ook niet lang te wachten op je bestelling; afhankelijk van de kredietwaardigheid van de koper, kan meteen worden begonnen met de uitlevering van de goederen en wel binnen twee werkdagen.


Dankzij een uitgebreid veiligheidsprotokol is SOFORT Banking een van de veiligste vormen van betaling op internet. Details over de veiligheid van directe overschrijving, zie.


Bij het veiligheids-protokol hoort ook een verzekeringspolis* waar de koper tot 5000 € per afzonderlijk geval, dat wil zeggen, per transactie is verzekerd. Details van deze soort verzekering van SOFORT Banking zie.


* Opmerking van de aanbieder: bij de keuze "SOFORT Banking". Tot nu toe is er geen misbruik geconstateerd in het TÜV-gecertificeerd online betalingssysteem. Uit voorzorg willen wij toch erop wijzen dat er veel banken en spaarbanken zijn die ervan uitgaan dat het gebruik van de optie "SOFORT Banking", vanwege het gebruik van uw PIN en TAN, leidt tot een verschuiving van aansprakelijkheid van misbruik door derden. Dit kan ertoe leiden dat uw bank weigert om de schade te betalen met als gevolg dat je zelf voor de schade moet opdraaien. Als voorzorgsmaatregel heeft de eigenaar van de dienst "SOFORT

over dress-for-less

over dress-for-less